Online life coach van e-coaching online

Als je op zoek bent naar de online ondersteuning van een ervaren life coach staat e-coaching online graag voor je klaar. Daarbij hoef je als millennial geen extra tijd in te plannen om een life coach te kunnen bezoeken. Mijn coachingstraject speelt zich online af zodat je altijd over hulp kunt beschikken wanneer jij dat wilt. Als life coach help ik je dan ook graag bij een goede persoonlijke ontwikkeling.

Het combineren van je baan, je gezinsleven, vrienden en familie is soms best een opgave. Daarnaast wil je natuurlijk ook nog tijd over houden voor jezelf. Een goede balans en het juiste inzicht is daarbij van groot belang. Als dit uit evenwicht is, kun je allerlei vervelende problemen ervaren die je belemmeren in wie je bent, en waar je naartoe wilt. Als life coach help ik je dan ook graag om weer orde en inzicht te krijgen in het leven dat je leeft. Ik laat je zien wat je sterke punten zijn, maar wijs je ook op de valkuilen die voor jou van toepassing zijn.

Zo kun je oude patronen loslaten waardoor er ruimte ontstaan voor jezelf én nieuwe mogelijkheden op je levenspad. Tevens draag ik als life coach bij aan een verbetering van de bewustwording, en wat je moet doen of laten om jouw persoonlijke doelen te kunnen bereiken. Mijn online coaching vindt zowel telefonisch plaats als via Skype. Je bent dus nooit extra tijd kwijt aan het bezoeken van een coach of de reistijd die daarvoor nodig is.

Life coach voor millennials

Life coachZeker als millennial kunnen er zich behoorlijk wat problemen manifesteren op jouw levenspad. Hoewel je dit van tevoren niet zo bedacht had, is het zaak om hier toch op de juiste manier mee om te kunnen gaan. Stilstand is immers achteruitgang. Bij e-coaching online biedt ik je daarom de inzichten die je van een life coach mag verwachten.

Omdat de trajecten zowel via Skype als per telefoon uitgevoerd kunnen worden, hoef je als millennial geen extra tijd vrij te maken in je overvolle agenda. Daarnaast is deze methode laagdrempelig en effectief. Mede omdat je de problemen en obstakels die je ervaart schriftelijk aan mij kunt melden. Op deze manier kom jij sneller tot de kern van het probleem en krijg ik het inzicht die ik nodig heb om je van de juiste handvatten te kunnen voorzien.

Daarnaast geef ik je ook op maat gemaakte opdrachten mee die je zelf in de praktijk kunt toepassen. Je leert op deze manier andere naar jouw probleem te kijken waardoor je jouw gedachtepatroon kunt veranderen of aan kunt passen. Zo kom je meer in verbinding met jezelf waardoor je weer zelfbewuste keuzes kunt maken die voortkomen vanuit jouw intuïtie.
Als je op zoek bent naar coaching voor millennials sta ik als ervaren life coach dan ook graag voor je klaar.

Neem contact op