Online coaching voor millennials

Bij e-coaching online ben je aan het juiste adres wanneer je als millennial wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken. Ik voorzie je daarbij op een laagdrempelige manier van de juiste inzichten. Op deze manier kun je het pad van jouw carrière, gezinssituatie of sociale leven op een fijne manier voortzetten. Voor online coaching sta ik dan ook graag voor je klaar.

Het leven is elke dag een uitdaging. Zo wil je alles uit jezelf kunnen halen op het gebied van je loopbaan, maar je wilt daarnaast ook aandacht kunnen besteden aan je sociale contacten en je relatie of huwelijk. Om dit allemaal overzichtelijk en vlot te laten verlopen, heb je de juiste visie en handvatten nodig. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend.

Zo kan het zijn dat je vast blijft zitten in oude patronen waardoor je steeds weer op dezelfde problemen stuit. Ze zorgen voor onnodige spanningen die je met jouw drukke agenda niet kunt gebruiken. Geen actie ondernemen is geen oplossing. Aan de andere kant vind je het moeilijk om tijd vrij te kunnen maken voor het bezoeken van een coach. Daarom biedt online coaching uitkomst. Als ervaren life coach bied ik trajecten aan die zowel telefonisch als via Skype plaatsvinden.

Online coaching bij e-coaching online

Online coachingHet voordeel van online coaching is dat je alle ruimte en tijd krijgt om de obstakels die je ervaart inzichtelijk te kunnen maken. Zeker als het gaat om coaching voor millennials is dit een belangrijk gegeven. Zo kun je altijd rekenen op de ondersteuning die je nodig hebt, zonder dat je hiervoor extra tijd hoeft in te plannen in je agenda. Coaching via de telefoon of Skype heeft tevens als voordeel dat je in alle rust kunt werken aan jezelf.

Dat maakt het traject niet alleen laagdrempelig, maar zorgt er voor dat je sneller bij de oorzaak van jouw probleem komt. Als ervaren life coach help ik je daar graag bij. Daarvoor maak ik gebruik van diverse coachingstrajecten met een tijdsduur van tussen de 10-12 weken. Zo kun je altijd rekenen op de ondersteuning die je nodig hebt op het moment dat jij dat wenst. Daarbij geef ik je niet alleen de juiste inzichten voor de huidige situatie, maar laat ik je ook zien wat de oorzaak is van de problemen die je ervaart.

Of deze nu werk gerelateerd of van sociale aard zijn. Zo krijg je niet alleen duidelijkheid over de punten die extra aandacht verdienen, maar leer je ook de sterke punten van jouw persoonlijkheid kennen. Neem vrijblijvend contact met mij op als je opzoek bent naar professionele online coaching.

Neem contact op